Applikationens användarstöd

Vänligen välj språk:

Buddy Healthcare är företaget som har utvecklat mobilapplikationen. Observera att om du har frågor angående din vård bör du alltid vara i direkt kontakt med din vårdenhet.

Om du inte hittar svar på dina frågor från den här sidan, vänligen kontakta oss per telefon eller e-post. Våra kontaktuppgifterna hittar du längst ner på sidan.

App med aktiveringskod

Att ta appen i bruk

Hur laddar jag ner och installerar appen på min enhet?

Om du har fått en inbjudan att använda appen via textmeddelande eller e-post hittar du en länk för att ladda ner appen i meddelandet. Genom att klicka på länken kommer du direkt till appsidan i appbutiken på din enhet. Nedan finns steg-för-steg-instruktioner om hur du laddar ner och installerar appen utan inbjudnings-textmeddelande eller e-post. Om du har fått en inbjudan, fortsätt att läsa från steg 4.


Följ dessa steg för att ladda ner och installera appen på din enhet:


  1. Öppna applikationsbutiken på din mobila enhet. Detta kan vara Apple App Store för iOS-enheter eller Google Play butik för Android-enheter.
  2. Ange appens namn i appbutikens sökfält.
  3. Tryck på appen i sökresultaten.
  4. Leta sedan efter knappen "Ladda ner" eller "Installera" och tryck på den. Observera att appen är tillgänglig gratis. Du behöver inte ange bankuppgifter för att ladda ner den här appen.
  5. Appen börjar laddas ner och du kan följa med processen med hjälp av en förloppsindikator eller liknande. När nedladdningen är klar installeras appen automatiskt på din enhet.
  6. Nu hittar du appens ikon på din hemskärm eller i ditt appbibliotek, beroende på din enhet. Tryck på appikonen för att starta den.
Hur använder jag appen?

När du har laddat ner och installerat appen på din enhet hittar du appikonen antingen på din startskärm eller i enhetens appbibliotek. För att starta appen, tryck på appikonen.


När du först startar appen kommer du att bli ombedd att läsa, förstå samt acceptera villkoren som styr användningen av appen. Ta dig tid att läsa villkoren noggrant innan du accepterar dem.


För att använda appen krävs en aktiveringskod. Denna aktiveringskod förses alltid av en vårdenhet. Du kan ha fått koden som en del av ett brev, eller så kan den ha skickats till dig per textmeddelande eller e-post. Om du inte har fått en aktiveringskod, kontakta din vårdenhet för att begära en aktiveringskod.


Om du har en aktiveringskod, tryck på "Använd aktiveringskod". Därefter kommer du att bli ombedd att ange aktiveringskoden som du försetts med. Om du använder appen för första gången, välj då "Ny användare" och slutför registreringsprocessen på nästa sida.


Om du redan har använt appen förut kan du logga in som en befintlig användare genom att använda dina användaruppgifter på nytt. Välj bara lämpligt alternativ och fortsätt med inloggningen.

Användning av appen

Jag loggade ut ur appen. Hur kan jag logga in igen?

Om du har loggat ut från appen och vill logga in igen, vänligen starta appen. Du kommer då att se knappen "Logga in med befintligt konto" på skärmen. Tryck på den.

På nästa sida kommer du att bli ombedd att ange dina användaruppgifter. Under registreringsprocessen för appen registrerade du dig med antingen ett mobilnummer eller en e-postadress. Observera att när du loggar in igen måste du använda samma uppgifter som du använde vid registreringen.

När du har angett ditt mobilnummer eller din e-postadress, vänligen ange ditt lösenord. Klicka slutligen på knappen "Logga in" för att fortsätta och använda appen.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du klicka på "Glömt lösenordet? Få hjälp att återställa det". För mer information om hur du återställer ditt lösenord, se nedan.

VIKTIGT OBS: För att säkerställa att du får viktiga meddelanden, påminnelser och information i tid rekommenderar vi starkt att du alltid är inloggad i appen.

Jag har glömt mitt lösenord. Vad ska jag göra nu?

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på "Glömt lösenordet? Få hjälp att återställa det". Detta omdirigerar dig till lösenordsåterställning. Här kommer du att bli ombedd att ange antingen mobilnumret eller e-postadressen som du använde för att registrera dig som användare.. Observera att du endast kommer att få länken för lösenordsåterställning via kontaktinformationen som du ursprungligen registrerade dig med. Om du registrerat dig med ett mobilnummer får du en länk för återställning per textmeddelande till det mobilnummer du angett. Om du registrerade dig med en e-postadress får du en länk för återställning till e-postadressen du angett.

När du har angett mobilnumret eller e-postadressen klickar du på "Fortsätt". Därefter kommer du att få en bekräftelse i appen om att ett textmeddelande eller ett e-postmeddelande har skickats till dig. Öppna det mottagna text- eller e-postmeddelandet och klicka på länken för lösenordsåterställning. Följ instruktionerna i länken. När du har ändrat ditt lösenord, gå tillbaka till appen och logga in som en befintlig användare med ditt mobilnummer eller din e-postadress och det nya lösenordet.

Hur kan jag fortsätta använda appen om jag byter enhet?
Om du har bytt enhet, ladda då ner appen igen på din nya enhet. När du har laddat ner appen, vänligen logga in med ditt befintliga konto. För detaljerade instruktioner, se avsnittet "Jag loggade ut ur appen. Hur kan jag logga in igen? ”.
Jag har en fråga angående min vård. Hur får jag svar?
Om du har frågor angående din vård, kontakta din vårdenhet direkt. Kundtjänsten för appen hanterar endast tekniska frågor och problem med appen.
Kan jag använda appen på min dator?
Nej, appen är utvecklad endast för mobiltelefoner och surfplattor.

Om du inte har hittat svar på din fråga, vänligen kontakta oss antingen via +358 20 735 2310 (samtalspris: mobiltelefonavgift/lokal nätverksavgift) under kontorstid eller via e-post på care@buddyhealthcare.com . Hjälp tillhandahålls under kontorstid. Vi ber dig att vänta 24-48 timmar innan din e-post förfrågan besvaras.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna!

app-user