Applikationens användarstöd

Vänligen välj språk:

Buddy Healthcare är företaget som har utvecklat mobilapplikationen. Observera att om du har frågor angående din vård bör du alltid vara i direkt kontakt med din vårdenhet.

Om du inte hittar svar på dina frågor från den här sidan, vänligen kontakta oss per telefon eller e-post. Våra kontaktuppgifterna hittar du längst ner på sidan.

App med stark autentisering

Att ta appen i bruk

Hur laddar jag ner och installerar appen på min enhet?

Om du har fått en inbjudan att använda appen via textmeddelande eller e-post hittar du en länk för att ladda ner appen i meddelandet. Genom att klicka på länken kommer du direkt till appsidan i appbutiken på din enhet. Nedan finns steg-för-steg-instruktioner om hur du laddar ner och installerar appen utan inbjudnings-textmeddelande eller e-post. Om du har fått en inbjudan, fortsätt att läsa från steg 4.


Följ dessa steg för att ladda ner och installera appen på din enhet:


  1. Öppna applikationsbutiken på din mobila enhet. Detta kan vara Apple App Store för iOS-enheter eller Google Play butik för Android-enheter.
  2. Ange appens namn i appbutikens sökfält.
  3. Tryck på appen i sökresultaten.
  4. Leta sedan efter knappen "Ladda ner" eller "Installera" och tryck på den. Observera att appen är tillgänglig gratis. Du behöver inte ange bankuppgifter för att ladda ner den här appen.
  5. Appen börjar laddas ner och du kan följa med processen med hjälp av en förloppsindikator eller liknande. När nedladdningen är klar installeras appen automatiskt på din enhet.
  6. Nu hittar du appens ikon på din hemskärm eller i ditt appbibliotek, beroende på din enhet. Tryck på appikonen för att starta den.
Hur tar jag appen i bruk?

När du har laddat ner och installerat appen på din enhet hittar du appikonen antingen på din startskärm eller i enhetens appbibliotek. För att starta appen, tryck på appikonen.


När du först startar appen kommer du att bli ombedd att läsa, förstå och acceptera villkoren som styr användningen av appen. Ta dig tid att läsa villkoren noggrant innan du accepterar dem.


För att använda appen måste du genomgå en stark autentiseringsprocess. Klicka på "Påbörja vården" i appen och välj önskad metod för stark autentisering. Efter detta, följ de angivna stegen.

Stark autentisering fungerar inte. Vad ska jag göra?
Stark autentisering är en tjänst som förses av en tredje part. Om du upplever några problem med tjänsten, vänligen kontrollera tredje partens webbplats för nyheter om potentiella problem. Kontakta oss om problemet kvarstår.

Att använda appen

Jag loggade ut från appen. Hur kan jag logga in igen?

Om du har loggat ut från appen och vill logga in igen,  genomgå då starka autentiseringsprocessen igen, som du gjorde när du först tog appen i bruk.

För detaljerade instruktioner om hur, se avsnittet "Hur tar jag appen i bruk?".

VIKTIGt OBS: För att säkerställa att du får viktiga meddelanden, påminnelser och information i tid rekommenderar vi starkt att du alltid är inloggad i appen.

Jag har glömt min PIN-kod. Vad ska jag göra?

Om du har glömt din PIN-kod, vänligen logga ut ur appen och genomgå den starka autentiseringsprocessen igen.

Efter framgångsrikt slutförande av den starka autentiseringsprocessen kommer du bli ombedd att skapa en ny PIN-kod eller biometriskt-ID.

Hur kan jag fortsätta använda appen om jag byter enhet?
Om du har bytt  enhet, ladda ner appen igen på din nya enhet. När du har laddat ner appen, fortsätt genom att genomgå den starka autentiseringsprocessen igen. För detaljerade instruktioner om hur du gör detta, vänligen se avsnittet "Hur tar jag appen i bruk?".
Jag har en fråga angående min vård. Hur får jag svar?
Om du har frågor angående din vård, kontakta din vårdenhet direkt. Kundtjänsten för appen hanterar endast tekniska frågor och problem med appen.
Kan jag använda appen på min dator?
Nej, appen är utvecklad endast för mobiltelefoner och surfplattor.

Om du inte har hittat svar på din fråga, vänligen kontakta oss per e-post på care@buddyhealthcare.com . Vi svarar på din förfrågan inom 48 timmar.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna!

app-user