Applikationens användarstöd

Vänligen välj språk:

Buddy Healthcare är företaget som har utvecklat mobilapplikationen. Observera att om du har frågor angående din vård bör du alltid vara i direkt kontakt med din vårdenhet.

Om du inte hittar svar på dina frågor från den här sidan, vänligen kontakta oss per telefon eller e-post. Våra kontaktuppgifterna hittar du längst ner på sidan.

Sjukhus appar

Tar mobilappen i bruk

Hur laddar jag ner och installerar appen på min enhet och tar den i bruk?

Om du har fått en inbjudan att använda appen, gå då till ditt sjukhus’ patientportal genom att logga in med stark autentisering. När du väl är inloggad hittar du appen och en länk för att ladda ner appen. Klicka på länken för att vidarebefordras till appen.


Följ dessa steg-för-steg-instruktioner för att ladda ner och installera appen på din enhet:


  1. När du har öppnat appsidan i enhetens appbutik, leta då efter knappen "Ladda ner" eller "Installera" och tryck på den. Observera att appen är tillgänglig gratis. Det är inte nödvändigt att ange några bankuppgifter för att ladda ner appen.
  2. Appen börjar laddas ner och du kan följa med processen genom en förloppsindikator eller liknande. När nedladdningen är klar installeras appen automatiskt på din enhet.
  3. Du hittar appens ikon på din hemskärm eller appbibliotek, beroende på din enhet. Tryck på appikonen för att starta appen.

 

När du startar appen för första gången kommer du att uppmanas att granska, förstå och acceptera villkoren som styr användningen av denna mobilapp. Ta dig tid att noggrant läsa igenom villkoren innan du fortsätter att acceptera dem.

 

Därefter kommer du att bli ombedd att ange en PIN-kod eller biometriskt-ID. När du har slutfört detta steg vidarebefordras du in i appen.

 

Observera att i vissa situationer, om det har gått för lång tid sedan din starka autentisering till patientportalen, kan du behöva utföra den starka autentiseringen igen när du öppnar appen.

Stark autentisering fungerar inte. Vad ska jag göra?

Stark autentisering är en tjänst som förses av en tredje part. Om du upplever några problem med tjänsten, vänligen kontrollera tredje partens webbplats för nyheter om potentiella problem. Kontakta oss om problemet kvarstår.

Att använda appen

Jag loggade ut från appen. Hur kan jag logga in igen?

Om du har loggat ut från mobilappen och vill logga in igen, gå då till ditt sjukhus’ patientportal genom att logga in med stark autentisering igen, som du gjorde när du först tog appen i bruk. Därifrån kan du starta om appen.

För detaljerade instruktioner om hur du gör detta, vänligen se avsnittet "Hur laddar jag ner och installerar appen på min mobila enhet och tar den i bruk? ".

VIKTIGT OBS: För att säkerställa att du får viktiga meddelanden, påminnelser och information vid rätta tillfällen, rekommenderar vi starkt att du hålls inloggad i mobilappen.

Jag har glömt min PIN-kod. Vad ska jag göra?

Om du har glömt din PIN-kod, logga ut ur appen och följ samma procedur som när du först började använda appen. Gå då till ditt sjukhus’ patientportal och logga in med stark autentisering som tidigare. Därifrån kan du starta om appen.

Efter lyckad omstart av appen kommer du att bli ombedd att skapa en ny PIN-kod eller biometriskt-ID.

Hur kan jag fortsätta använda appen om jag byter enhet?
Om du har bytt enhet, gå till sjukhusets patientportal genom att logga in med stark autentisering på din nya enhet. Följ samma steg som när du först började använda appen.


För detaljerade instruktioner om hur du gör detta, vänligen se avsnittet "Hur laddar jag ner och installerar appen på min enhet och tar den i bruk? ".
Jag har en fråga angående min vård. Hur får jag svar?
Om du har frågor angående din vård, kontakta din vårdenhet direkt. Kundtjänsten för appen hanterar endast tekniska frågor och problem med appen.
Kan jag använda appen på min dator?
Nej, appen är utvecklad endast för mobiltelefoner och surfplattor.

Om du inte har hittat svar på din fråga, vänligen kontakta oss antingen via +358 20 735 2310 (samtalspris: mobiltelefonavgift/lokal nätverksavgift) under kontorstid eller via e-post på care@buddyhealthcare.com . Hjälp tillhandahålls under kontorstid. Vi ber dig att vänta 24-48 timmar innan din e-post förfrågan besvaras.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna!

app-user