Sovelluksen käyttäjätuki

Valitse kieli:

Buddy Healthcare on yritys, joka on kehittänyt käyttämäsi mobiilisovelluksen. Huomioithan, että jos sinulla on kysyttävää hoitoosi liittyen, ota aina yhteyttä suoraan hoitoyksikköösi.

Jos et löydä vastausta täältä, ota yhteyttä sovelluksen käyttötukeen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietomme löydät sivun alalaidasta.

Aktivointikoodilla toimiva sovellus

Sovelluksen käyttöönotto

Kuinka lataan ja asennan sovelluksen mobiililaitteeseeni?

Jos olet saanut tekstiviestillä tai sähköpostilla kutsun ladata mobiilisovelluksen, löydät kutsusta latauslinkin. Klikkaamalla kyseistä linkkiä ohjaudut suoraan oman mobiililaitteesi sovelluskauppaan oikean sovelluksen kohdalle.
Alapuolelta löydät vaiheittaiset ohjeet kuinka sovelluksen lataaminen ja asentaminen onnistuu myös ilman kutsua. Mikäli olet saanut linkin sisältävän kutsun, voit aloittaa ohjeiden lukemisen suoraan kohdasta 4.


Lataa ja asenna sovellus mobiililaitteellesi seuraavasti: 


  1. Avaa mobiililaitteesi sovelluskauppa. Tämä on joko App Store iOS- laitteilla tai Google Play Store Android- laitteilla.
  2. Kirjoita sovelluksen nimi sovelluskaupan hakukenttään.
  3. Etsi hakutuloksista oikea sovellus.
  4. Seuraavaksi, klikkaa “Hae” tai “Lataa” painiketta.  Huomaa, että sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Lataaminen ei edellytä pankkitunnusten syöttämistä.
  5. Kun lataus on valmis, sovellus ilmestyy automaattisesti laitteellesi.
  6. Löydät sovelluskuvakkeen nyt laitteesi aloitusnäytöstä tai sovelluskirjastosta, riippuen käyttämästäsi laitteesta. Klikkaa sovelluksen kuvaketta avataksesi sen.
Kuinka otan sovelluksen käyttöön?

Kun aloitat sovelluksen käytön, sinua pyydetään lukemaan ja hyväksymään mobiilisovelluksen käyttöä koskevat ehdot. Lue ehdot huolellisesti läpi ennen niiden hyväksymistä.


Sovelluksen käyttöönottoa varten tarvitset aktivointikoodin. Saat aktivointikoodin omasta hoitoyksiköstäsi. Aktivointikoodi on tullut sinulle joko kirjeen mukana, tekstiviestitse tai sähköpostilla. Mikäli et ole saanut aktivointikoodia, pyydämme sinua olemaan yhteydessä omaan hoitoyksikköösi.


Kun sinulla on aktivointikoodi, klikkaa sovelluksen etusivulla kohtaa “Syötä aktivointikoodi”. Mikäli käytät sovellusta ensimmäisen kerran, valitse aktivointikoodin syöttämisen jälkeen kohta “Uusi käyttäjä” ja syötä sitten pyydetyt tiedot luodaksesi itsellesi tilin sovellukseen.


Jos olet aiemmin käyttänyt sovellusta, klikkaa aktivointikoodin syöttämisen jälkeen kohtaa “Aiempi käyttäjä” ja kirjaudu sisään aiemmin luomillasi tunnuksilla.

Sovelluksen käyttäminen

Kirjauduin sovelluksesta ulos, kuinka pääsen takaisin sisään?

Jos olet kirjautunut sovelluksesta ulos, pääset takaisin sisään klikkaamalla etusivulla kohtaa “Kirjaudu sisään tilillesi”. Syötä tähän aiemmin luomasi tunnukset, joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi.

Mikäli olet unohtanut salasanasi, saat sen uusittua kohdasta “Unohditko salasanasi? Uusi tästä”.

TÄRKEÄÄ: Jotta saat kaiken tärkeän informaation hoitoyksiköstäsi sekä muistutuksia hoitoosi liittyen, kehotamme että et kirjaudu hoitosi aikana sovelluksesta ulos.

Olen unohtanut salasanani, mitä tehdä?

Jos et muista salasanaasi, klikkaa kohtaa "Unohditko salasanasi? Uusi tästä". Tämän jälkeen sinua pyydetään antamaan joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jota käytit alun perin mobiilisovelluksen rekisteröintiprosessin aikana. On tärkeää huomata, että saat salasanan palautuslinkin vain niiden yhteystietojen kautta, joilla alun perin rekisteröidyit. Jos rekisteröidyit matkapuhelinnumerolla, saat palautuslinkin tekstiviestinä kyseiseen matkapuhelinnumeroon. Jos rekisteröidyit sähköpostiosoitteella, palautuslinkkisi lähetetään kyseiseen sähköpostiosoitteeseen.

Kun olet syöttänyt puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, jatka napsauttamalla "Jatka". Avaa vastaanotettu tekstiviesti tai sähköposti ja klikkaa salasanan palautuslinkkiä. Noudata linkissä olevia ohjeita. Kun olet vaihtanut salasanasi onnistuneesti, palaa mobiilisovellukseen ja kirjaudu sisään joko puhelinnumerollasi tai sähköpostiosoitteellasi ja uudella salasanalla.

Mitä jos mobiililaitteeni vaihtuu uuteen?
Jos olet vaihtanut mobiililaitettasi, lataa sovellus uudelleen laitteen sovelluskaupasta. Klikkaa sitten sovelluksen etusivulla kohtaa “Kirjaudu sisään tilillesi” ja syötä omat kirjautumistietosi. Tarkemmat ohjeet tähän löydät näistä ohjeista kohdasta “Kirjauduin sovelluksesta ulos, kuinka pääsen takaisin sisään?
Minulla on hoitooni liittyvä kysymys, kuinka toimin?
Jos sinulla on kysyttävää hoidostasi, ota yhteyttä suoraan omaan hoitoyksikköösi. Tämä on sovellustuki, ja käsittelemme vain mobiilisovelluksen teknisiä kysymyksiä ja ongelmia.
Voinko käyttää sovellusta tietokoneellani?
Et voi, sovellus on kehitetty vain matkapuhelimille ja tableteille.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä joko puhelimella +358 20 735 2310 (puhelun hinta: mpm/pvm (matkapuhelinmaksu/paikallisverkkomaksu)) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen care@buddyhealthcare.com . Sovelluksen käyttötuki palvelee sinua arkisin kello 9-17. Vastaamme sähköpostiviesteihin 48 tunnin sisällä.

Sovelluksen käyttötuki palvelee sinua mielellään!

app-user