Sovelluksen käyttäjätuki

Valitse kieli:

Buddy Healthcare on yritys, joka on kehittänyt käyttämäsi mobiilisovelluksen. Huomioithan, että jos sinulla on kysyttävää hoitoosi liittyen, ota aina yhteyttä suoraan hoitoyksikköösi.

Jos et löydä vastausta täältä, ota yhteyttä sovelluksen käyttötukeen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietomme löydät sivun alalaidasta.

Sairaalasovellukset

Sovelluksen käyttöönotto

Kuinka lataan ja asennan sovelluksen mobiililaiteelleni?

Jos olet saanut kutsun käyttää mobiilisovellusta, siirry sairaalasi potilasportaaliin ja kirjaudu sisään vahvasti tunnistautuen. Kun olet kirjautunut sisään, löydät linkin sovelluksen lataamiseen. Klikkaa linkkiä, niin sinut ohjataan sovellukseen.


Seuraa seuraavia vaiheita saadaksesi sovelluksen käyttöön:


  1. Kun olet laitteesi sovelluskaupassa sovelluksen kohdalla, klikkaa “Hae” tai “Lataa” painiketta.  Huomaa, että sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Lataaminen ei edellytä pankkitunnusten syöttämistä.
  2. Kun lataus on valmis, sovellus asennetaan automaattisesti laitteellesi.
  3. Löydät sovelluskuvakkeen nyt laitteesi aloitusnäytöstä tai sovelluskirjastosta, riippuen käyttämästäsi laitteesta. Klikkaa sovelluksen kuvaketta avataksesi sen.

 

Kun aloitat sovelluksen käytön, sinua pyydetään lukemaan ja hyväksymään mobiilisovelluksen käyttöä koskevat ehdot. Lue ehdot huolellisesti läpi ennen niiden hyväksymistä.

 

Seuraavaksi sinua pyydetään asettamaan PIN-koodi tai biometrinen tunnus.

 

Huomioi, että joissakin tilanteissa, jos potilasportaalin vahvasta tunnistautumisesta on kulunut liian kauan, sinun on ehkä suoritettava vahva tunnistautuminen uudelleen, kun käytät sovellusta.

Vahva tunnistautuminen ei toimi. Mitä tehdä?

Vahva tunnistautuminen on kolmannen osapuolen tarjoama palvelu. Jos sinulla on ongelmia sen kanssa, tarkista mahdolliset häiriöilmoitukset esimerkiksi pankkisi verkkosivustolta. Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä.

Sovelluksen käyttäminen

Kirjauduin sovelluksesta ulos, kuinka pääsen takaisin sisään?

Jos olet kirjautunut ulos mobiilisovelluksesta ja haluat kirjautua sisään uudelleen, siirry sairaalasi potilasportaaliin kirjautumalla uudelleen sisään vahvasti tunnistautuen, kuten teit sovelluksen ensimmäisellä kerralla sovelluksen käyttöönoton yhteydessä.

Katso tarkemmat ohjeet tämän tekemiseen kohdasta "Kuinka lataan ja asennan sovelluksen mobiililaiteelleni?".

TÄRKEÄÄ: Jotta saat kaiken tärkeän informaation hoitoyksiköstäsi sekä muistutuksia hoitoosi liittyen, kehotamme että et kirjaudu hoitosi aikana sovelluksesta ulos.

Unohdin PIN-koodini. Mitä tehdä?

Jos olet unohtanut PIN-koodisi, kirjaudu ulos sovelluksesta ja toimi samalla tavalla kuin aloittaessasi sovelluksen käytön. Siirry sairaalasi potilasportaaliin ja kirjaudu sisään vahvalla tunnistautumisella kuten ennen.

Kun sovellus käynnistetään uudelleen onnistuneesti, sinua pyydetään luomaan uusi PIN-koodi tai biometrinen tunnus.

Mitä jos mobiililaitteeni vaihtuu uuteen?
Jos olet vaihtanut mobiililaitteesi, siirry sairaalasi potilasportaaliin kirjautumalla sisään vahvalla tunnistautumisella uudella laitteellasi. Noudata samoja vaiheita kuin aloittaessasi sovelluksen käytön.


Katso tarkemmat ohjeet tähän kohdasta "Kuinka lataan ja asennan sovelluksen mobiililaitteeseeni?".
Minulla on hoitooni liittyvä kysymys, kuinka toimin?
Jos sinulla on kysyttävää hoidostasi, ota yhteyttä suoraan omaan hoitoyksikköösi. Tämä on sovellustuki, ja käsittelemme vain mobiilisovelluksen teknisiä kysymyksiä ja ongelmia.
Voinko käyttää sovellusta tietokoneellani?
Et voi, sovellus on kehitetty vain matkapuhelimille ja tableteille.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen care@buddyhealthcare.com . Vastaamme sähköpostiviesteihin 48 tunnin sisällä.

Sovelluksen käyttötuki palvelee sinua mielellään!

app-user