Sovelluksen käyttäjätuki

Valitse kieli:

Buddy Healthcare on yritys, joka on kehittänyt käyttämäsi mobiilisovelluksen. Huomioithan, että jos sinulla on kysyttävää hoitoosi liittyen, ota aina yhteyttä suoraan hoitoyksikköösi.

Jos et löydä vastausta täältä, ota yhteyttä sovelluksen käyttötukeen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietomme löydät sivun alalaidasta.

Vahvan tunnistautumisen sovellus

Sovelluksen käyttöönotto

Kuinka lataan ja asennan sovelluksen mobiililaiteelleni?

Jos olet saanut kutsun mobiilisovelluksen käyttöön liittyen tekstiviestillä tai sähköpostilla, löydät viesteistä latauslinkin. Napsauttamalla tätä linkkiä sinut ohjataan suoraan laitteesi sovelluskauppaan oikean sovelluksen kohdalle.  Alta löydät vaiheittaiset ohjeet mobiilisovelluksen lataamiseen ja asentamiseen ilman tekstiviestiä tai sähköpostia. Jos olet saanut kutsun, jatka lukemista kohdasta 4.


Seuraa seuraavia vaiheita saadaksesi sovelluksen käyttöön:


  1. Avaa mobiililaitteesi sovelluskauppa. Tämä on joko App Store iOS- laitteilla tai Google Play Store Android- laitteilla.
  2. Kirjoita sovelluksen nimi sovelluskaupan hakukenttään.
  3. Etsi hakutuloksista oikea sovellus.
  4. Seuraavaksi, klikkaa “Hae” tai “Lataa” painiketta.  Huomaa, että sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Lataaminen ei edellytä pankkitunnusten syöttämistä.
  5. Kun lataus on valmis, sovellus ilmestyy automaattisesti laitteellesi.
  6. Löydät sovelluskuvakkeen nyt laitteesi aloitusnäytöstä tai sovelluskirjastosta, riippuen käyttämästäsi laitteesta. Klikkaa sovelluksen kuvaketta avataksesi sen.
Kuinka otan sovelluksen käyttöön?

Kun aloitat sovelluksen käytön, sinua pyydetään lukemaan ja hyväksymään mobiilisovelluksen käyttöä koskevat ehdot. Lue ehdot huolellisesti läpi ennen niiden hyväksymistä.

Jotta voit aloittaa sovelluksen käytön, sinun on ensimmäisellä kerralla tunnistauduttava pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Klikkaa "Jatka sovellukseen" ja valitse haluamasi vahvan tunnistautumisen menetelmä. Noudata tämän jälkeen annettuja ohjeita.

Vahva tunnistautuminen ei toimi. Mitä tehdä?
Vahva tunnistautuminen on kolmannen osapuolen tarjoama palvelu. Jos sinulla on ongelmia sen kanssa, tarkista mahdolliset häiriöilmoitukset esimerkiksi pankkisi verkkosivustolta. Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä.

Sovelluksen käyttäminen

Kirjauduin sovelluksesta ulos, kuinka pääsen takaisin sisään?

Jos olet kirjautunut ulos mobiilisovelluksesta ja haluat kirjautua sisään uudelleen, suorita vahva tunnistautuminen uudelleen, kuten teit ensimmäisellä kerralla sovelluksen käyttöönoton yhteydessä.

Katso tarkemmat ohjeet tähän kohdasta "Kuinka otan sovelluksen käyttöön?".

TÄRKEÄÄ: Jotta saat kaiken tärkeän informaation hoitoyksiköstäsi sekä muistutuksia hoitoosi liittyen, kehotamme että et kirjaudu hoitosi aikana sovelluksesta ulos.

Unohdin PIN-koodini. Mitä tehdä?

Jos olet unohtanut PIN-koodisi, kirjaudu sovelluksesta ulos ja takaisin sisään vahvasti tunnistautuen.

Tunnistautumisen jälkeen pääset asettamaan itsellesi uuden PIN- koodin.

Mitä jos mobiililaitteeni vaihtuu uuteen?
Jos olet vaihtanut mobiililaitettasi, lataa sovellus uudelleen laitteen sovelluskaupasta. Tunnistaudu vahvasti jälleen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 
Tarkemmat ohjeet tähän löydät näistä ohjeista kohdasta “Kuinka otan sovelluksen käyttöön?
Minulla on hoitooni liittyvä kysymys, kuinka toimin?
Jos sinulla on kysyttävää hoidostasi, ota yhteyttä suoraan omaan hoitoyksikköösi. Tämä on sovellustuki, ja käsittelemme vain mobiilisovelluksen teknisiä kysymyksiä ja ongelmia.
Voinko käyttää sovellusta tietokoneellani?
Et voi, sovellus on kehitetty vain matkapuhelimille ja tableteille.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä joko puhelimella +358 20 735 2310 (puhelun hinta: mpm/pvm (matkapuhelinmaksu/paikallisverkkomaksu)) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen care@buddyhealthcare.com . Sovelluksen käyttötuki palvelee sinua arkisin kello 9-17. Vastaamme sähköpostiviesteihin 48 tunnin sisällä.

Sovelluksen käyttötuki palvelee sinua mielellään!

app-user