Buddy Healthcare tarjoaa imetyssovelluksen ja järjestelmän sairaaloille ilmaiseksi

Kotimainen Buddy Healthcare haluaa tukea suomalaisia sairaaloita ja vastasynnyttäneitä äitejä imetyksen aloituksessa sekä siihen liittyvissä haasteissa koronavirus epidemian aikana.

 

Koronaviruksesta johtuva tilanne on lisännyt sairaaloiden paineita kotiuttaa vastasyntyneiden perheet tavallista nopeammin ja tukihenkilöiden ja vierailijoiden määrää on myös rajoitettu. Yksi tärkeimmistä asioista mitä äidille sairaalassa opetetaan on imetys ja sen merkitys vastasyntyneelle. Äideillä on siitä paljon kysyttävää ja opeteltavaa.

 

Me Buddy Healthcarella haluamme tukea mahdollisimman montaa äitiä imetyksen onnistumisessa tänä erittäin haasteellisena ja osittain pelottavanakin ajankohtana. Siksi tarjoamme suomalaisille sairaaloille puolen vuoden ajaksi ilmaisen sovelluksen sekä digitaalisen viestintäkanavan sairaalan ja äitien välillä imetyksen tukemiseen.

 

Buddy Healthcare on luonut InDemand hankkeessa Oulun yliopistollisen sairaalan ammattilaisten kanssa imetyksen ohjeistus- ja tukipolun äideille ja sen tulokset ovat olleet erinomaisia.


Kuinka etänä tapahtuva imetys viestintä toteutuu?

Sovellus äideille

Raskaana oleva nainen tai juuri synnyttänyt äiti lataa mobiilisovelluksen. Sovelluksesta löytyy valmiiksi terveydenhuollon ammattilaisten tuottama validoitu imetystietous sekä ohjeita, joiden avulla äiti pääsee perehtymään helposti imetyksen aloittamiseen ja hyötyihin. Imetyssovellusta aiemmin käyttäneistä äideistä 100 % suosittelee sitä muille äideille.

 

Reaaliaikainen keskustelukanava ammattilaisen kanssa

Äidit ja sairaala voivat viestiä turvallisesti järjestelmän kautta. Äiti voi laittaa viestejä sairaalaan sovelluksen kautta ja sairaala potilaalle oman ammattilaisen työkalun kautta. Reaaliaikainen viestintäkanava mahdollistaa, että sairaala pystyy tukemaan äitejä etänä ensimmäisten kriittisten päivien aikana. Selainpohjainen ammattilaisen työkalu on erittäin helppokäyttöinen ja käytön omaksuminen on nopeaa.

 

Miten sovellus ja järjestelmä saadaan käyttöön?

Mikäli sairaalasi haluaa veloituksettoman BuddyCare -järjestelmän käyttöön imetyksen tueksi, olkaa yhteydessä joko Jenni Mattiniemeen tai Markus Lindiin (yhteystiedot alla).

Jenni Mattiniemi

Avainasiakaspäällikkö

jenni@buddyhealthcare.com

050 582 6321

 

Markus Lind

Myyntipäällikkö

markus@buddyhealthcare.com

044 0833 741

 

Ilmainen imetys sovellus ja järjestelmä sairaaloille