Hoitotyönohjauksen ja potilaan digihoitopolun automatisointi - Osastonhoitaja & Hoitotyön johtaja 2019 -tapahtuma

Buddy Healthcare on mukana Osastonhoitaja & Hoitotyön johtaja -tapahtumassa 15.-16.1.2019.


Esittelemme tapahtuman taukotilassa BuddyCare -hoidonohjausjärjestelmän, joka koostuu hoitohenkilökunnan hallintapaneelista sekä potilaan mobiilisovelluksesta. Vieraile ständillämme niin, kerromme miten BuddyCaren avulla voidaan digitalisoida potilaan hoitopolku ja automatisoida hoidonohjaus. Peter, Jenni ja Pipsa kartoittavat mielellään juuri teidän hoitoyksikkönne tarpeet.

 

BuddyCare lyhyesti:

BuddyCare on mobiili hoidonohjausjärjestelmä, joka on kehitetty tukemaan potilaan pre- ja postoperatiivista hoitoa sekä parantamaan vuorovaikutusta potilaan kanssa. Järjestelmä tukee, ohjaa, opastaa ja muistuttaa potilasta koko hoitoprosessin ajan älypuhelimeen ladattavan mobiilisovelluksen kautta. Hoitohenkilökunnan hallintapaneeli tarjoaa reaaliaikaista tietoa potilaan tilasta sekä etenemisestä mahdollistaen samanaikaisesti tapahtumiin reagoimisen. BuddyCaren avulla terveydenhuollon ammattilaiset ovat voineet vähentää puheluita, paperitöitä sekä peruutuksia ja samalla sitouttamaan potilaita vahvemmin omaan hoitoonsa.

 

BuddyCare on otettu käyttöön jo yli 20 sairaalassa ja Suomessa 3/5 Yliopistollisesta Sairaalasta käyttää järjestelmää.  

 

Tervetuloa tutustumaan BuddyCare hoidonohjaukseen ständillemme, tai jos et pääse paikalle niin lue lisää sivuiltamme, ja ole meihin yhteydessä esim. sivuiltamme avautuvan chatin kautta: www.buddyhealthcare.com 

 

Buddy Healthcare osallistui Osastonhoitaja ja hoitotyon johtaja 2019 -tapahtumaan