Potilaan mobiilihoitopolku @ Osastonhoitaja & Hoitotyön johtaja 2018 -tapahtumassa!

Buddy Healthcare on mukana Osastonhoitaja & Hoitotyön johtaja 2018 -tapahtumassa 24.-25.1.2018 yhtenä yhteistyökumppaneista keskustelemassa hoitotyön kehittämisestä ja uusista ratkaisuista hoidonohjauksen tehostamiseen. Esittelemme tapahtuman taukotilassa ständillämme myös BuddyCare-tuotettamme.

BuddyCare on potilaan pre- ja post-operatiivisen hoidon ohjaukseen ja potilaskommunikaation tehostamiseen kehitetty mobiiliratkaisu, joka tukee, ohjaa ja ohjeistaa potilaita ennen ja jälkeen toimenpiteen. Potilaan käyttämä sovellus sisältää kaiken tiedon toimenpiteestä, tarvittavat esitieto- ja seurantalomakkeet sekä lähettää automaattisesti muistutuksia tärkeistä ohjeistuksista ennen ja jälkeen toimenpiteen.

Vastaavasti hoitohenkilökunnalle BuddyCare tarjoaa reaaliaikaista tietoa siitä, miten potilaat edistyvät hoitopolulla. Yksinkertaisesti Internet-selaimessa toimivassa BuddyCare-työkalussa hoitohenkilökunta voi seurata potilaiden ohjeiden noudattamista, vastaanottaa ja tarkistaa täytetyt lomakkeet sekä saada tiedon niistä potilaista, joilla on toimenpiteeseen liittyviä tärkeitä ohjeita lukematta. Ratkaisu vähentää turhia puhelinsoittoja, paperityötä ja muuta hallinnollista työtä sekä tehostaa koko hoitoprosessia sitouttaen potilaat paremmin omaan hoitoonsa.

Tule tutustumaan ständillemme, miten BuddyCare-tuotteemme tehostaa hoitoprosessia ja toimii käytännössä!