Tulossa atk-päiville? Tervetuloa tutustumaan Buddy Healthcareen!

Buddy Healthcare osallistuu sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päiville 6.-8.5.2019!

Meidät löytää ständi paikalta s. 106 ja tavattavissa ovat toimitusjohtaja Jussi, Myyntijohtaja Markus ja Teknologiajohtaja Jukka.

 

Buddy Healthcare digitalisoi ja automatisoi leikkauspotilaiden hoitopolut.  Mitä tämä tarkoittaa ja kuinka BuddyCare -järjestelmä toimii?

Leikkaukseen saapuva potilas lataa itselleen älypuhelimeen ladattavan BuddyCare -mobiilisovelluksen. Sovellus tukee ja ohjaa potilasta koko hoitopolun ajan, jonka lisäksi automaattiset muistutukset auttavat potilasta toimimaan oikea-aikaisesti. Tehostettu ja oikea-aikainen viestintä sovelluksen kautta helpottaa potilaiden valmistautumista toimenpiteeseen ja varmistaa, että potilaat saapuvat ohjeiden mukaisesti valmistautuneina oikeaan paikkaan.

Potilaan käyttäessä mobiilisovellusta hoitohenkilökunta käyttää web-pohjaista työkalua, johon he vastaanottavat esimerkiksi täytetyt lomakkeet ja voivat seurata miten potilaat lukevat ja kuittaavat hoidon kannalta tärkeitä ohjeita. Hoitohenki-lökunnan työkalusta voidaan lähettää viestejä/muistutuksia potilaalle ja samoin potilas voi ottaa yhteyttä sairaalaan mobiilisovelluksen kautta.

 

Miksi sairaalat ovat valinneet BuddyCare -järjestelmän?

  • Digitaalinen hoidonohjaus säästää kustannuksia sekä hoitohenkilökunnan hallinnollista työtä.
  • Mobiilisovellus on nykyaikainen ja tehokas tapa viestiä potilaalle. Sovelluksessa olevat tiedot ovat näppärästi saatavilla 24/7 yhdessä paikassa.
  • Mobiilisovellus muistuttaa potilaita, joka helpottaa potilaiden valmistautumista ja mahdolliset peruutukset/no showt voidaan ennakoida paremmin
  • Järjestelmän kautta voidaan kerätä tärkeää dataa potilaiden hoitopoluista sekä palautetta. Hoitopolun aikana tutuksi tulleeseen mobiilisovellukseen vastataan mielellään ja vastausprosentit ovat korkeita.

 

Buddy Healthcaren järjestelmä on jo käytössä n. 60 %:ssa Suomen sairaanhoitopiireistä ja meillä on myös ensimmäiset asiakkaat Saksassa ja USA:ssa. Järjestelmää on käytetty pääasiallisesti leikkauspotilaiden ohjaamiseen, mutta järjestelmä soveltuu hyvin myös muiden terapia-alueiden käyttöön.

 

Tervetuloa tutustumaan kotimaiseen terveysteknologia innovaatioon ja vierailemaan meidän ständillä s. 106! Vaihtoehtoisesti voit sopia tapaamisen Markuksen, Jussin tai Jukan kanssa:

Lue lisää meistä www.buddyhealthcare.com, tai katso lyhyt video kuinka BuddyCare -järjestelmä toimii. 

 

Buddy Healthcare osallistui terveydenhuollon ATK-päiville Tampereella toukokuussa 2019